Meer dan een tegelzetbedrijf

“Rob heeft bij mij de gang gelegd, ik ben zeer tevreden en kan hem zeker aanraden. 
Netjes volgens afspraak gewerkt en de vloer ligt er zeer strak in.”

“Rob heeft onze badkamer betegeld en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij leverde vakmanschap en precisie, en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. We zouden hem zeker aanbevelen aan anderen!”

“Onlangs onze keukenvloer laten betegelen en we zijn erg tevreden met het werk dat hij heeft geleverd. Komt zijn afspraken na en is professioneel. Bedankt, Klaus!”

“Ik ben zeer tevreden met het tegelwerk dat Rob heeft uitgevoerd in mijn woonkamer. Hij heeft oog voor detail en dat zie je terug in het eindresultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tegelwerker.”

DIENSTEN

Tegels leveren

Klaus Tegelwerken is niet alleen een tegelzetbedrijf; u kunt de tegels ook bij ons uitzoeken. We leveren wandtegels en vloertegels in verschillende maten en voor alle budgetten, van standaard tot zeer exclusief.

 

Renovatieprojecten

Voor onder andere woningbouwstichtingen verricht Klaus Tegelwerken veel renovatiewerk. We renoveren badkamers, keukens, toiletten en tegelvloeren. Afhankelijk van de wensen kunnen we zowel lijmwerk als zetwerk (in de specie) uitvoeren.

 

Buitenvloeren

Steeds meer mensen zien de voordelen van een buitenvloer. U kunt ervoor kiezen om tegels in de hele tuin te leggen of juist in een bepaald gedeelte, onder de overkapping of in de serre. Er is een groot aanbod in buitentegels, van natuursteen tot keramisch. Onze tegelzetter kan de tegels in de specie of in gestabiliseerd zand leggen.

Particulier werk

Een nette keuken, nieuwe badkamer of mooie tegelvloer kan het verschil maken in en om uw huis. Het vergroot uw woongenot in ieder geval aanzienlijk. Wat uw smaak ook is: leg het ons voor en wij zorgen dat het werkelijkheid wordt. Klaus Tegelwerken kan in samenwerking met partners ook complete verbouwingen verzorgen, inclusief loodgieterswerk, stucwerk, het zetten van muren en elektra. U heeft in dat geval één aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen.

 

Nieuwbouwprojecten

Klaus Tegelwerken wordt regelmatig ingeschakeld voor nieuwbouwprojecten en utiliteitsbouw. U kunt daarbij denken aan blokken van bijvoorbeeld tien tot vijftig huizen, kantoren, kantines, sportscholen, hotels en recreatiegebouwen.

Contact

Heeft u een vraag over tegels of wilt u een offerte opvragen?
Neem gerust vrijblijvend contact op.

Klaus Tegelwerken
Rob Klaus
Houtzager 70
6603 LS Wijchen

M: 06 513 443 66
E: info@klaustegelwerken.nl
I: www.klaustegelwerken.nl

KVK: 51792885
BTW: 16.48.01.741 B01
Bank: Rabobank 160.047.374