Het vak is hem met de paplepel ingegoten

“Rob heeft bij mij de gang gelegd, ik ben zeer tevreden en kan hem zeker aanraden. 
Netjes volgens afspraak gewerkt en de vloer ligt er zeer strak in.”

“Rob heeft onze badkamer betegeld en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Hij leverde vakmanschap en precisie, en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. We zouden hem zeker aanbevelen aan anderen!”

“Onlangs onze keukenvloer laten betegelen en we zijn erg tevreden met het werk dat hij heeft geleverd. Komt zijn afspraken na en is professioneel. Bedankt, Klaus!”

“Ik ben zeer tevreden met het tegelwerk dat Rob heeft uitgevoerd in mijn woonkamer. Hij heeft oog voor detail en dat zie je terug in het eindresultaat. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tegelwerker.”

INFORMATIE

Over Rob Klaus
Rob Klaus kreeg het tegelzettersvak met de paplepel ingegoten door zijn vader, die een tegelzettersbedrijf had. Nadat hij daar vele jaren ervaring had opgedaan, startte Rob in 2011 met zijn eigen onderneming Klaus Tegelwerken.

 

Particulieren
Naast de liefde voor het vak heeft Rob veel plezier in het persoonlijke contact met zijn klanten. Hij neemt dan ook ruim de tijd om u en uw behoeften te leren kennen. Hij adviseert u graag over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van tegels. Vervolgens zorgt hij ervoor dat de gewenste badkamer, keuken of vloer helemaal naar tevredenheid gerealiseerd wordt.

 

Bedrijven en aannemers
Rob Klaus werkt geregeld met en voor bedrijven en aannemers. Het aannemen van grote projecten is geen probleem dankzij de samenwerking met andere betrouwbare bedrijven. 

Contact

Heeft u een vraag over tegels of wilt u een offerte opvragen?
Neem gerust vrijblijvend contact op.

Klaus Tegelwerken
Rob Klaus
Houtzager 70
6603 LS Wijchen 

M: 06 513 443 66
E: info@klaustegelwerken.nl
I: www.klaustegelwerken.nl

KVK: 51792885
BTW: 16.48.01.741 B01
Bank: Rabobank 160.047.374